IMANI HALFHIDE

Aangenaam Imani Halfhide!

Hey!! ,

Welkom op mijn website, veel kijk en lees plezier! Mijn naam is Imani Halfhide en ben 30 jaar en samen met mijn prachtig gezin (man en 4 meiden) woon ik in Amsterdam-Noord. Ik ben geboren in Arnhem en na 17 jaar ben ik verhuisd naar Amsterdam. Verhuisd vanwege mijn studie en nu alweer 12 jaar verder.

Fotografie is voor mij 2 jaar geleden begonnen als een hobby en is inmiddels een uit-de-hand-gelopen hobby. Dit doe ik dan ook naast mijn baan als Bedrijfsleider bij de Action. Ja, mijn, en vele anderen, favoriete winkel. Mijn favoriete online shop begint ook met een ‘A’ en dat is………….jaaaaa!…… Aliexpress. Bij deze twee shops haal ik dan ook 90% van mijn fotografie props. Ik fotografeer het liefst baby’s /kinderen en tijdens CakeSmash Sessies heb ik het meest plezier. Ook kun je terecht in mijn studio voor zwangerschaps, famillie & portret fotografie.

Voor vragen kun je contact opnemen via mijn contactformulier op deze website of een e-mail sturen naar: info@imanihalfhide.com

Heb je een fotograaf nodig?

Voor een mooie portretfoto, fotoreportage, of voor een andere soort fotografie. Ik help je graag bij het vastleggen van deze mooie momenten.  Neem gerust contact op voor meer informatie.