IMANI HALFHIDE

Newborn Sessie

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 3 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Ik doe alleen veilige poses die natuurlijk zijn voor een baby en waarbij jullie kleintje zich prettig voelt.

WANNEER MAAK JE EEN AFSPRAAK

Het beste is om een afspraak te maken op het moment dat u bevallen bent. U maakt dan een afspraak voor tussen de 7 en 21 dagen. In deze periode slapen baby’s nog veel, hierdoor kan hij/zij makkelijk in diverse poses gelegd worden.

HOE LANG DUURT DE FOTOSESSIE
Een newborn sessie duurt gemiddeld 1 – 1,5  uur en vindt plaats in mijn fotostudio te Amsterdam.

WAT FOTOGRAFEREN WE ALLEMAAL
De baby zal terwijl hij/zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. Ook is er ruimte voor gezins foto’s. Grote broers en/of zussen mogen dus ook gezellig mee op de foto! Hier is geen meer prijs voor. Outfits & props zijn aanwezig. Voorafgaand de fotoshoot kunt u aangeven welke kleuren (combinaties) u mooi vind.

VOOR DE FOTOSHOOT
Enkele tips ter voorbereiding. Geef je baby voor vertrek een lekker warm badje en voeding. Zorg dat hij/zij geen strakke kleding aan heeft. Op deze manier kan ik gemakkelijker van start gaan en zal de baby niet te veel gestoord worden tijdens het slapen.

 

 

Newborn