IMANI HALFHIDE

Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Imani Halfhide fotografie. Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u uiterlijk 1 week voorafgaand de fotoshoot bezwaar maken. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Imani Halfhide fotografie worden aangepast.

Eigendom / Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie .  Wanneer de klant aangeeft niet akkoord te gaan met het gebruik van de foto’s voor drukwerk, geldt er een toeslag ven €35.-  op de reportage prijs. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Het is niet toegestaan voor de klant om de bestanden voor commerciele of non-profit bedrijven te gebruiken.

Social Media
Alleen in overleg zal Imani Halfhide fotografie enkele foto’s gebruiken voor haar Social Media kanalen of Website. Hiermee kan zij haar werk aan andere laten zien, dit hoort natuurlijk bij haar bedrijfsvoering. Wanneer de klant zelf foto’s wilt plaatsen op Social Media, dan is dit uiteraard toegestaan.

Fotosessie
Om een afspraak voor een fotoshoot vast te leggen dient er een aanbetaling gedaan te worden. Onder het kopje betaling vind u alles mbt de (aan)betaling. Na de aanbetaling ontvangt u een bevestiging. Alleen dan is de afspraak definitief. Na de fotoshoot ontvangt u  binnen 48 uur een e-mail met daarin een link naar een online galerij. Daarna kunt u een eigen selectie van de foto’s maken. Na het maken van een selectie ontvangt u binnen 72 uur uw gemaakte selectie. Als u tijdens een fotoshoot ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vind, dan dient dit meteen gemeld te worden. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.

Fotobestanden
Bij elke fotoshoot is er bij de prijs het volgende inbegrepen: 10 of 15 digitale JPEG bestanden op Hoge Resolutie en zonder logo of watermerk. De foto’s worden in kleur verzonden. Mocht je in zwart/wit foto’s willen ontvangen, dan kun je dit digitaal aangeven tijdens het maken van de selectie. Extra JPEG bestanden kunnen tot 6 maanden na de fotoshoot worden bijbesteld voor €3.-  per foto. Wilt u liever alle foto’s ontvangen dan kan dit voor €100.-  . Deze foto’s ontvangt u dan onbewerkt.

Nabewerking
De foto’s krijgen een basis bewerking. Bij een basis bewerking wordt er gekeken naar de kleur, contrast, scherpte, kleine oneffenheden en eventueel storende dingen in de achtergrond, zoals een kreukel of statief. Voor intensievere bewerkingen zoals skin retouching, verbouwing en knip-en-plak werk kan er een vergoeding worden gevraagd. 

Levering fotobestanden

Na de fotoshoot ontvangt de klant binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin een link en wachtwoord. Met deze kan de klant inloggen op de website, om vervolgens zijn/haar selectie te maken van de te willen ontvangen foto’s. Na het maken van deze selectie ontvangt de klant binnen 3-4 werkdagen de nabewerkte/definitieve bestanden.

Betaling
Bij alle fotoshoots dient er een aanbetaling gedaan te worden van €35.- . Voor de aanbetaling ontvangt u een Tikkie van Imani Halfhide fotografie. Het resterende bedrag kunt u contant betalen of betalen via een Tikkie op de dag van de fotoshoot. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen overgemaakt te worden binnen 24 uur. Dit kan gebeuren middels een tikkie.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Imani Halfhide fotografie en geldig t/m 1 jaar na uitgifte. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd en zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Annuleringsvoorwaarden en verhindering
Mocht u onverhoopt verhindert zijn, dient u minimaal twee weken van te voren uw afspraak te annuleren, gebeurt dit niet ,dan bent u uw aanbetaling kwijt. Bij het verplaatsen van een afspraak zal er €10.- in rekening gebracht worden. Indien de klant meer dan tien minuten later is dan de afgesproken tijd, mag het bedrijf besluiten deze verloren tijd in te korten op de boeking en vooralsnog de volledige shoot in rekening brengen. Indien de klant alsnog zijn/haar geboekte tijd wilt, komen er vooralsnog de vertragingskosten bij van € 35.

Prive-gegevens
Imani Halfhide zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer of e-mailadres etc) openbaar maken of vrijgeven aan derden.

Heb je een fotograaf nodig?

Voor een mooie portretfoto, fotoreportage, of voor een andere soort fotografie. Ik help je graag bij het vastleggen van deze mooie momenten.  Neem gerust contact op voor meer informatie.